Skip to main content
Massage

Balinese massage : 60 minuten – 60 euro

Deze massage heeft een relaxerend effect en is een mix van Indische, Chinese en Indonesische massages en Shiatsu.  Een Balinese massage bestaat uit zacht rekken van de spieren in combinatie met acupressuur en aromatherapeutische olien.  Dit zorgt voor een betere doorstroming van zuurstof, bloed en “qi” (energie) in het lichaam en brengt een diepere vorm van ontspanning en wellness teweeg. Deze aloude kennis bestaat uit een variatie van technieken waaronder het rollen, kneden en strelen van de huid in combinatie met accupressuur en reflexologie.  De essentiele olien helpen ontspannen en hebben een rustgevende werking. Deze stevige, ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en de spieren. 

Aromatherapeutische relaxmassage : 60 minuten – 60 euro

Zachte en uittrekkende massagetechnieken met geurende olien die een psycho fysieke harmonie nastreven en een relaxerend invloed beogen op de spieren.

Touch of Love Massage : 60 minuten – 60 euro

Een oude massagetechniek genaamd “dance rhythm”. Deze beweert dat deze massagetechniek één van de oudste  en diepste vorm van genezing is. 

Het is een unieke massage die heel diep inwerkt op het lichaam. Deze massage wordt uitgevoerd met de handen, ellebogen en voorarmen die over het lichaaam glijden met geurende olien.

 Rug en hoofdmassage : 30 minuten – 35 euro

Deze massage ontspant je rugspieren en neemt de spanning weg, en geeft je spieren terug meer soepelheid. Het plezier van de hoofdmassage bestaat uit het strelen en aaien met warme olie voor een intense relaxatie.

Been en voetmassage : 30 minuten – 35 euro

Vermoeide en gezwollen benen en voeten worden weggemasseerd met essentiele olien, en geven je een voldaan aangenaam gevoel.

FRANGIPANI BALI
Bed & Breakfast – Private Spa – Massage – Gallery
Spitaalstraat 29
8790 Waregem – Belgium

Info & Booking : 0470/267756

E-mail
Facebook
Website