Skip to main content
Over Ons

AUTHENTIEKE BALINESE MASSAGE & PRIVÉSAUNA IN BELGIË

FRANGIPANI (beter gekend als Plumeria) is een variatie van bloeiende planten in de Apocynae-soort. De gekende naam “frangipani” ontstond toen een 16de eeuwse markies uit een adellijke familie  een parfum op basis van Plumeria creëerde. De Hindi- bevolking in Bali gebruikt deze bloem om thuis of op hotel te verstuiven, als decoratie, massage-olie, wierook, bepaalde dansen of simpelweg om decoratief achter het oor aan te brengen.

Frangipani Bali is opgericht als de eerste Balinese privésauna in België en wordt door een Balinees in samenwerking met een Belg gerund .

Frangipani Bali beschikt over een verwarmd openluchtzwembad van 10 bij 5 meter, een outdoor jacuzzi voor 6 personen, een ruime sauna met zicht op de tuin, een langegolf infraroodcabine, een stoombad, tweemassageruimtes, een relaxatieruimte en een grote suite voor zij die willen overnachten. Neem gerust een kijkje in onze arrangementen en behandelingen en voel de eenheid tussen lichaam en geest.

Traditioneel heeft de Balinese cultuur altijd het lichaam gevoed doorheen zachte massages. Het neemt de pijn weg door fysische manipulaties en zorgt voor een balans in onze innerlijke energie.

Balinese massage is een volledige lichaamsbehandeling waarbij de componenten uit deeptissuemassage, acupressuur, reflexologie en aromatherapie aan bod komen.

Elke component heeft een eigen specifiek doel. Balinese massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Er wordt gebruikgemaakt van oliën op basis van tropische noten. Deze worden toegepast voor hun geneeskrachtige werking bij talloze klachten zoals gewrichtsklachten, droge huid enz.

De gasten kunnen zich laten onderdompelen in de Balinese ‘wellbeing’ doorheen behandelingen zoals : Balinese massages, relaxatie en onze wellness.

Gusmang is zowel de oprichter, de CEO als de therapeut van Frangipani Bali. Hij is geboren op het godeneiland Bali in Indonesië en groeide op in een klein dorpje in het noorden van Bali.  Massage was een onderdeel van het dagelijkse leven van Gusmangs familie.

Na zijn diploma aan de toerismeschool in Bali heeft hij in verschillende hotels op Bali gewerkt. In 2001 verhuisde hij naar Italië  waar hij in verschillende hotels werkte. Na verschillende jaren in de toerismesector te hebben gewerkt, bracht zijn passie hem naar de massagestudio van een hotel aan het Gardameer in Italië. Zijn vriendelijke uitstraling, zijn capaciteit om mensen een relaxerend gevoel te geven en de heerlijke massagemomenten te laten beleven hebben ertoe geleid om verschillende Balinese massageworkshops te geven in Italië.