Skip to main content
Over Ons

AUTHENTIEKE BALINESE MASSAGE & PRIVE’ SAUNA IN BELGIE

FRANGIPANI (beter gekend als Plumeria) is een variatie van de bloeiende planten in de Apocynae soort. De gekende naam “frangipani” ontstond toen een 16e eeuwse markies uit een adellijke familie  een parfum op basis van Plumeria creërde. De Hindu bevolking in Bali gebruikt deze bloem om thuis of op hotel te verstuiven, als decoratie, masage-olie, wierook, bepaalde dansen of simpelweg om decoratief achter het oor aan te brengen.

Frangipani Bali is opgericht als de eerste Balinese privé sauna in België en wordt gerund door een Balinees in samenwerking met een Belg.

Frangipani Bali beschikt over een verwarmd openluchtzwembad van 10×5 meter, een outdoor jacuzzi voor 6 personen, een ruime sauna metzicht op de tuin, een langegolven infraroodcabine, een stoombad, tweemassageruimtes, een relaxatieruimte en een grote Suite kamer voor diegenen die willen overnachten. Neem gerust een kijkje naar onze arrangementen en behandelingen en voel de eenheid tussen lichaam en geest.

Traditioneel heeft de Balinese kultuur altijd het lichaam gevoed doorheen zachte massages. Het neemt door fysische manipulaties de pijn weg en zorgt voor een balans in onze innerlijke energie.

Balinese massage is een volledige lichaamsbehandeling waarbij de componenten uit deeptissue massage, accupressuur reflexologie en aromatherapie aan bod komen.

Elke component heeft een eigen specifiek doel. Balinese massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Er wordt gebruik gemaakt van oliën op basis van tropische noten. Deze worden toegepast voor hun geneeskrachtige werking bij talloze klachten zoals gewrichtsklachten, droge huid enz.

De gasten kunnen zich laten onderdompelen in de Balinese ‘wellbeing’ doorheen behandelingen zoals : Balinese massages, relaxatie en onze wellness.

Gusmang is zowel de oprichter als de CEO en therapist van Frangipani Bali. Hij is geboren op het godeneiland Bali in Indonesie en groeide op in een klein dorpje in het noorden van Bali.  Massage was een onderdeel van het dagelijkse leven in de familie van Gusmang.  


Na zijn diploma aan de toerismeschool in Bali heeft hij in verschillende hotels op Bali gewerkt. In 2001 verhuisde hij naar Italie  waar hij in verschillende hotels ging werken. Na verschillende jaren in het toerisme gewerkt te hebben, bracht zijn passie hem naar Het Garda meer in Italie naar een massagestudio in een hotel. Zijn vriendelijke uitstraling en zijn capaciteit om de mensen een relaxerend gevoel te geven, en heerlijke massagemomenten te laten beleven hebben ertoe geleid om verschillende Balinese massage workshops te geven in Italie.