Skip to main content
Massages

Royal Balinese Massage : 60 minuten, € 80 per persoon

Een totale top- tot- teen lichaamsmassage. Met authentieke elementen van de massage van het exotisch eiland Bali.

Balinese massage bestaat uit zacht rekken van de spieren in combinatie met acupressuur en aromatherapeutische olien.  Dit zorgt voor een betere doorstroming van zuurstof, bloed en “qi” (energie) in het lichaam en brengt een diepere vorm van ontspanning en wellness teweeg. Deze aloude kennis bestaat uit een variatie van technieken waaronder het rollen, kneden en strelen van de huid in combinatie met accupressuur en reflexologie.  De essentiele olien helpen ontspannen en hebben een rustgevende werking. Deze stevige, ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en de spieren. 

Er wordt eerst  een voetbad met scrub  gegeven. Dit is de perfecte manier om je vermoeide voeten weer schoon en zacht te maken en ze te laten ontspannen. Als je je voeten tot rust laat komen, verspreidt die rust zich over je hele lichaam.

DUO ROYAL BALINESE MASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een authentieke Royal Balinese massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers ( Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

Relax Massage (ZACHT) : 60 minuten, € 60 per persoon

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

DUO RELAX MASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een DUO massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers. (Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

Deep Tissue Massage (HARDER): 60 minuten, € 70 per persoon

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Deep tissue massage is een intense massage gericht op het bindweefsel. Door middel van langzame en diepe massagetechnieken wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Dit type massage is gericht op het losmaken van knopen of spierspanning. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig en chronisch opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

DUO DEEP TISSUE MASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali DUO massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers (Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE: 60 MINUTEN, €70 (beschikbaar elke op maandag, donderdag en zaterdag)

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage, die past bij je zwangere lichaam. Zo wordt je buik meestal niet gemasseerd, worden sommige drukpunten in je lichaam juist ontweken en kan de masseur bijvoorbeeld je benen wat extra aandacht geven als je daar veel vocht vasthoudt.

De voordelen van een zwangerschapsmassage zijn:

  • Je hartslag wordt rustig, je ademhaling verdiept en je bloedsomloop verbetert. Hierdoor gaat er meer zuurstofrijk bloed naar je organen en je baby.
  • Door de betere bloedcirculatie voert je lichaam ook makkelijker afvalstoffen af.
  • Tijdens en ook na de massage maak jij relax-hormonen aan als oxytocine, endorfine en serotonine. Deze hormonen komen via de placenta bij je baby. En zo pikt je kleintje jouw stemming op en ontspant ook.
  • Je kunt makkelijk contact maken met je baby. Waarschijnlijk wordt je kleintje eerst wat beweeglijker door het zuurstofrijke bloed, en voel jij bewegingen in je buik. Daarna kunnen jullie samen ontspannen.
  • Na een massage slaap je vaak dieper en beter.
  • Een massage kan helpen bij het verlichten van klachten als rugpijnkrampen in je been en bekkenpijn.
  • Als jij je, door een massage, makkelijker kunt ontspannen, kun je waarschijnlijk ook tijdens de bevalling makkelijker ‘je hoofd leegmaken’.

30-minuten-massage, € 35 per persoon

Je kan kiezen tussen deze massages:

BEEN EN VOET

Vermoeide en gezwollen benen en voeten worden weggemasseerd met essentiele olien, en geven je een voldaan aangenaam gevoel.

RUG EN HOOFD

Deze massage ontspant je rugspieren en neemt de spanning weg, en geeft je spieren terug meer soepelheid. Het plezier van de hoofdmassage bestaat uit het strelen en aaien met warme olie voor een intense relaxatie.

FRANGIPANI BALI
Bed & Breakfast – Privesauna – Massage
Spitaalstraat 29
8790 Waregem – België

Info & Booking : 0470267756

E-mail
Facebook
Website