Skip to main content
Massage

Balinese Massage : 60 minuten, € 60

Deze massage heeft een relaxerend effect en is een mix van Indische, Chinese en Indonesische massages en Shiatsu.  Een Balinese massage bestaat uit zacht rekken van de spieren in combinatie met acupressuur en aromatherapeutische olien.  Dit zorgt voor een betere doorstroming van zuurstof, bloed en “qi” (energie) in het lichaam en brengt een diepere vorm van ontspanning en wellness teweeg. Deze aloude kennis bestaat uit een variatie van technieken waaronder het rollen, kneden en strelen van de huid in combinatie met accupressuur en reflexologie.  De essentiele olien helpen ontspannen en hebben een rustgevende werking. Deze stevige, ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en de spieren. 

Duo Massage : 60 minuten, € 120 ( koppel )

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een authentieke Balinese massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers ( berschikbaar alleen op maandag, donderdag en zaterdag, vanaf 9u tot 19u ).

Rug en Hoofdmassage : 30 minuten, € 35

Deze massage ontspant je rugspieren en neemt de spanning weg, en geeft je spieren terug meer soepelheid. Het plezier van de hoofdmassage bestaat uit het strelen en aaien met warme olie voor een intense relaxatie.

Been en Voetmassage : 30 minuten, € 35

Vermoeide en gezwollen benen en voeten worden weggemasseerd met essentiele olien, en geven je een voldaan aangenaam gevoel.

FRANGIPANI BALI
Bed & Breakfast – Private Spa – Massage – Gallery
Spitaalstraat 29
8790 Waregem – Belgium

Info & Booking : 0470267756

E-mail
Facebook
Website