Skip to main content
Massages

Royal Balinese Massage : 60 minuten, € 80 per persoon

Deze massage heeft een relaxerend effect en is een mix van Indische, Chinese en Indonesische massages en Shiatsu.  Een Balinese massage bestaat uit zacht rekken van de spieren in combinatie met acupressuur en aromatherapeutische olien.  Dit zorgt voor een betere doorstroming van zuurstof, bloed en “qi” (energie) in het lichaam en brengt een diepere vorm van ontspanning en wellness teweeg. Deze aloude kennis bestaat uit een variatie van technieken waaronder het rollen, kneden en strelen van de huid in combinatie met accupressuur en reflexologie.  De essentiele olien helpen ontspannen en hebben een rustgevende werking. Deze stevige, ontspannende massage is een boost voor de bloedsomloop, de diepere weefsels en de spieren. 

DUO ROYAL BALINESE MASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een authentieke Royal Balinese massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers ( Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

Relaxmassage : 60 minuten, € 60 per persoon

Bij verkeerde zithouding of door spanningen in het leven, vormen er veel knelpunten in ons lichaam, die pijn en ongemak veroorzaken. Bij drukpunten massage concentreert de behandeling zich op deze knelpunten. Met de duimen of soms de handpalmen druk ik meerdere keren diep en stevig op het pijnpunt om te zorgen voor ontspanning. Verder combineren ik met Lomi Lomi massage en een reflexology techniek voor een goede ontspanning van de spieren en doorstroming in de organen, en help daarmee de gezondheid te bevorderen.

DUO RELAXMASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een DUO massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers. (Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

Deeptissuemassage: 60 minuten, € 70 per persoon

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Deep tissue massage is een intense massage gericht op het bindweefsel. Door middel van langzame en diepe massagetechnieken wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Dit type massage is gericht op het losmaken van knopen of spierspanning. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig en chronisch opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

DUO DEEPTISSUEMASSAGE

Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali DUO massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers (Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage )

30-minuten-massage, € 35 per persoon

Je kan kiezen tussen deze massages:

BEEN EN VOET

Vermoeide en gezwollen benen en voeten worden weggemasseerd met essentiele olien, en geven je een voldaan aangenaam gevoel.

RUG EN HOOFD

Deze massage ontspant je rugspieren en neemt de spanning weg, en geeft je spieren terug meer soepelheid. Het plezier van de hoofdmassage bestaat uit het strelen en aaien met warme olie voor een intense relaxatie.

FRANGIPANI BALI
Bed & Breakfast – Privesauna – Massage
Spitaalstraat 29
8790 Waregem – België

Info & Booking : 0470267756

E-mail
Facebook
Website